Apparaten en accessoires
Vegetarisch Medaillons
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optioneel)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
1369 mg
Eiwitten
54 g
Calorieën
6819.9 kJ /
1630 kcal
Vetten
94 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
157 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Rode bieten smoothie bowl
10min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Vegan Brownies
2u. 40min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Taart van pindakaas en chocolade
1u. 20min
Havertaart
Geen beoordelingen
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Veenbes & rode biet koekjes
2u. 40min